In Noticias-Cromek

Més de 200 persones ballen una flashmob a Sants per celebrar el Black Friday

La Fàbrica dels Somnis de Sònia Alonso, la Urban Dance Factory, i el Ball Centre van ser les tres escoles dels nostres baris que van ballar divendres la coreografia de la cançó «Happy» a la plaça de Sants. [[Vegeu reportatge fotogràfic]]

Flashmob Happy BFB16 - Sants

Més de dues-centes persones van participar, divendres passat al vespre, en la Flashmob del Black Friday Barcelona a la plaça de Sants. Enguany, ha estat la tercera edició d’aquesta campanya de promoció comercial a la ciutat, i per inaugurar-la es va decidir fer-ho a l’eix comercial del Carrer de Sants. La iniciativa de l’activitat ha estat conjunta entre els comerciants del barri i Cromek System que és l’agència de comunicació, creadora i organitzadora del Black Friday Barcelona. L’objectiu d’aquest Black Friday és “unificar el petit comerç en una plataforma gran per poder competir amb les grans superfícies” per tal de “donar major visibilitat al comerç de proximitat i que així puguin beneficiar-se d’aquests moments de compra massiva”, deia Kassandra Prieto de Sants Establiments Units.

La Fàbrica dels Somnis de Sònia Alonso, la Urban Dance Factory, i el Ball Centre van ser les tres escoles dels nostres baris que van col·laborar ensenyant la coreografia de la cançó “Happy – Black Friday” de Pharrell Williams als veïns del barri. L’escena va ser enregistrada amb diferents càmeres de vídeo per tal de fer un muntatge que en uns dies es publicarà en les xarxes socials.

Una vegada va finalitzar la flashmob, la Sònia Alonso, directora de La Fàbrica dels Somnis va considerar que l’activitat “va ser molt bonica, de fet, ens agrada fer coses al barri i que entre tots fem coses conjuntes”. De la seva escola hi van participar alumnes com també pares que van assajar durant els dies previs. A l’acte també hi va participar la Banda i Majorets del Triangle de Sants amb una exhibició al carrer.

COLABORADORS 

Recent Posts
Contacto

Si tienes cualquier duda o consulta estamos a tu disposición. ¡Contacta con nosotros!

Not readable? Change text. captcha txt
Black Friday Barcelona una iniciativa creada por la agencia de marketing y comunicación Cromek System para dinamizar al comercio de proximidad.